neděle 8. prosince 2013

Pornstar

Taková... pitomost? No, rozhodně něco na odlehčení, na usmání. A také na uspokojení úchylných potřeb. O:)

Oknem pronikalo do pokoje jemné sluneční světlo. Krásný den, kdy se vám nechce nic dělat. Jen ležet a odpočívat, případně jíst a číst nějakou zajímavou literaturu. Stejně tak to bylo i u nich. Pravda, na první pohled to mohlo vypadat poněkud podivně. Pět chlapců v jednom pokoji věnující se různým činnostem.
Pohledný blonďák s modrýma očima si v rohu brnkal na kytaru, chlapec se jménem Liam seděl naproti oknu opřený o pohovku a před sebou držel učebnici. Moc mu to předstírání nešlo, zbytek stejně věděl, že je to jen zástěrka pro časopis pro dospělé. Na gauči se pak váleli další dva. Zamilovaně si koukali do očí a potichu si pro sebe šeptali něžná slůvka. Stejně je ale všichni slyšeli. Poslední z této podivné party seděl u počítače. Bylo povzbudivé číst vzkazy jejich fanynek, i když nebylo možné na všechny odpovědět. A kdyby někoho vynechali, věděli, že ty jejich malé a roztomilé directionerky by byly schopny se kvůli tomu navzájem přizabít.

Zrovna si k ústům zvedal sklenici s vodou, když jeho oči spatřily něco, co s naprostou jistotou vůbec spatřit nechtěly. Zůstal zírat na obrazovku, pak vodu opatrně odložil na stůl, neboť hrozilo, že mu vypadne z rukou.
"Ehm, Harry, Louisi?" otočil se na zamilovaný pár, jehož sladké řeči přestal vnímat před hodinou.
"Ano?" Jako na povel oba zvedli hlavu a podívali se po Zaynovi.
"Pojďte se na něco podívat." Sice netušili, o co vlastně jde, ale zvědavost byla silnější, a tak se postavili na nohy a přešli ke svému parťákovi.
"No, co tady máš?" zeptal se ho se zívnutím Harry.
"Tohle." Zayn ukázal na poslední řádek jednoho z velmi dlouhých dopisů. Většinu zabíraly naprosto normální věci. Lichotky, žádosti o koncert v dané zemi, pochvaly songů, klipů i naprostých maličkostí. A pak, úplně na konci stálo:

A prosím, prosím, nemohli by kluci natočit Larry porno? :3

Zayn očekával hodně věcí. Zděšení nad úchylností jejich fanynek, zasmání se a označení, že je to dobrý vtip. Místo toho Louis řekl: "Hm, to je dobrý nápad."
A Harry k Zaynově zděšení dodal: "Taky se mi líbí." Nestačil jim ani nic říct, protože ti dva se na sebe povídali vševědoucími pohledy a rozeběhli se do jejich ložnice v tradičním závodě, kdo tam bude říct.
Skutečně, to musela být jejich kapela tak neuvěřitelně šílená?
Harry s Louisem mezitím doběhli do ložnice. Louis byl o něco rychlejší, ale k ničemu mu to nepomohlo, když do něj Harry zezadu vrazil a povolil ho na postel.
"Že ty naše fanynky mají skvělé nápady, co?" pronesl Louis vteřinu před tím, než se jeho milenec zmocnil jejich úst a stáhl z něj triko, aby mohl v líbání pokračovat i níže. Chtěl udělat to samé, ale už se k tomu nedostal, když Harry vzal do úst jeho bradavku. To triko počká…

Bylo to úžasné, ostatně stejně jako vždy. Měl pocit, že jeho partner je všude, že má snad tisíc rukou a jazyků, kterými se ho dotýká. Nedokázal pořádně popadnout dech a teprve, když z něj Harry téměř strhával kalhoty, pořádně se nadechl a konečně i ze svého milence sundal triko. K větším činům se ale nedostal, protože byl zase lapen ve víru vášně a těch sladkých drobných polibků, kterými bylo poséváno jeho tělo. A pak, ani netušil, jak se to stalo, se ocitl naprosto nahý, s penisem čnícím vzhůru. Nezůstal neopečováván dlouho. Harry jen ze sebe svlékl zbývající oblečení, a pak se ústy zmocnil jeho údu. Panebože, proč musel mít tak proklatě schopný jazyk, kterým ho dováděl k šílenství?

Ale Harry neměl v úmyslu ho udělat, a když se stáhl, Louis ho poslal do prdele. Harry to vzal doslova. Vnikl do něj nejprve jedním prstem, něžně a opatrně. Jenže to Louisovi nestačilo, chtěl víc, mnohem víc. Další prst, ale přitom stále málo. Harry už na všechno další kašlal. Vnikl do něj, na jediný příraz. Kluk pod ním se trochu zachvěl, patrně počáteční bolestí, ale na to se už jeho vášní otupělý mozek nedokázal soustředit. Přirážel do těla pod sebou a ten pohyb oba dva přiváděl k šílenství a jistě blížícímu se vyvrcholení. Výdrž si patrně dnes vzala dovolenou, neboť stačilo pár pohybů a Harryho sperma naplnilo útroby jeho milence, který ho vzápětí následoval.
Chvíli tam jen leželi, dvě zpocená těla na jedné posteli. Potom Louis zvedl hlavu a podíval se na svého milence.
"Harry?"
"Ano, miláčku?"
"Víš, na něco jsme zapomněli."
"Na co?"
"Na kameru."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pokud nemáte účet google, lze využít možnosti anonymní, a pak se - budete-li chtít - podepsat do komentáře, či variantu "Název/adresa URL", kam zadáte svou stránku (pokud nemáte, klidně tam šoupněte tetičku wiki) a své jméno. :) Za komentáře a názory budu neuvěřitelně vděčná, děkuji moc! :))