neděle 8. prosince 2013

Zakázané ovoce

Malfoy a Malfoy. Draco a Lucius. Psané na Téma týdne na blogu, obsahuje incest. A popravdě... teď bych to rozhodně napsala úplně jinak, ale aspoň vím, že jsem se určitým směrem patrně posunula. 


Jeho alabastrová kůže se ve světle svíček leskla potem. Namáhavě dýchal, jeho malý hrudníček se zvedal a zase klesal. Byl tak nevinný, jak mu seděl na klíně, nahý, ve své dětské čistotě. Chtěl ho líbat, dotýkat se té neposkvrněné kůže. Mačkat to roztomilé tělíčko, s jeho vlastní krví, která v něm proudila. Chtěl vše, ale věděl, že to nemůže mít, nesmí. Bylo to zakázané ovoce, sladké a hříšné, kterého se člověk nemůže nabažit. Teď to bylo stále nevinné, jednoduchá hra, ale on chtěl víc. Zakázané… skutečně? Neuvěřitelně ho to lákalo, nedokázal tomu odolat. A kdy bylo něco pro Malfoye zakázané?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pokud nemáte účet google, lze využít možnosti anonymní, a pak se - budete-li chtít - podepsat do komentáře, či variantu "Název/adresa URL", kam zadáte svou stránku (pokud nemáte, klidně tam šoupněte tetičku wiki) a své jméno. :) Za komentáře a názory budu neuvěřitelně vděčná, děkuji moc! :))