pondělí 23. prosince 2013

Čokoládové Vánoce

Tak, moji milí, nadešel čas vánoční ( i když to už možná před měsícem, ale to je fuk). A tak bych i já vám chtěla popřát celé Vánoce, šťastný nový rok, hodně štěstí, lásky a všeho dalšího, co si sami přejete (ale chtít po mě každý den novou kapitolu je trochu nemožné, taky jsem jen člověk, co musí chodit do školy).

A pamatujete na jednu takovou Narry? Byla tam zmínka o vánočním Zianourry. A tady je. 15+, jak jinak. Hezky si to užijte! :3

Poklidné, skoro až líné odpoledne, kdy sedí, připomínajíc sochy, v obývacím pokoji a každý se věnuje něčemu jinému. Louis sedí na pohovce, v ruce mobilní telefon, snad si píše se sestrou či nějakým kamarádem. Na klíně mu leží hlava Harryho, který čte nějakou knihu. Přidružuje si ji nad obličej ve vhodné vzdálenosti a je natolik ponořen do děje, že ani nevnímá bolest v rukou. Křeslo zabral Zayn, v uších sluchátka a oči zavřené, nikdo netuší, o čem přemýšlí, jen občas zajede prsty do vlasů Liama, sedící na zemi na měkkém modrém polštáři. Porno časopis zamaskoval speciálem nějakého měsíčníků o zahradě. Stejně všichni ví, co si právě prohlíží, vždyť Liam by se zvládl přizabít i normální lopatičkou. A Niall… ten sedí v dalším křesle, mobil odložil před chvílí, Twitter i vše ostatní důležité projel, chuť na čtení nemá, v televizi nic zajímavého není, a tak jen sedí a kouká se na zbytek kapely, doufajíc, že si jeho nudy někdo povšimne.

„Já se nudím,“ prohlásí po chvíli naprosté ignorace. 

„V lednici nic není?“ zeptá se Louis, od displeje ani nevzhlédne. 

„Není,“ povzdechne si Niall smutně. Tedy možná něco ano, ale kdo by chtěl pořád jíst? Je to nuda. 

„Co Twitter?“ zkusí to Zayn a překvapí tak všechny, evidentně nemá hudbu tak hlasitou, aby je neslyšel.

„Nic zajímavého.“

„A sex?“ navrhne nepřítomně Liam a v tu ránu se na něj stočí všechny pohledy v místnosti, I Harryho pozornost se přesune od knihy. 

„Jo, to bych na něj taky někoho měl mít,“ odpoví mu, možná až s moc chytrým podtónem.

„Nialle,“ povzdechne si Louis, „pravidlo číslo jedna – jestli chceš šukat, máš to hlásit, ne nám dávat hádanky.“

„Takže mohu přinést kostku?“ navrhne nadšeně a očka se mu rozzáří. Počká, než všichni přikývnou, veškerá předešlá činnost se stala náhle nudnou a nezajímavou. Pak téměř vystřelí z křesla a doběhne do pokoje Louise, kde z nějaké hry vytáhne první kostku, která mu padne do ruky. Na to se zas rychle vrátí a celý nedočkavý ji položí na stůl.


Pravidla kostky jsou jednoduchá. Popořadě se hází tak dlouho, dokud někdo nehodí šestku. Ten šťastlivec – dá-li se to tak říci – si pak může být jist, že ač by se snažil sebevíc, po celou dobu bude prostě dole. Úplně dole, abychom byli přesni, vydaný napospas ostatním čtyřem chlapcům. Pro takového Louise nebo Zayna je to naprosté utrpení, o všem rozhoduje jen náhoda.

První hází Harry. Čtyři. Louis potichu zakleje, zrovna dneska měl chuť… no, řekněme na určité věci, které se ve dvou zrovna provozovat nemohou. A tak se v duchu vrátí k bodu, že na to bude muset ukecat Zayna.

Liam hodí tak prudce, že kostku musejí hledat pod křeslem. Zase čtyřka.

Zayn. Kostka chvíli balancuje, ale pak nakonec padne dvojka.

Pak je na řadě Louis. Téměř nedýchá, zrovna dneska nechce být bottom, potřebuje si pořádně zašukat. Trojka. Úlevně vydechne a podá kostku Niallovi.

Tomu se první pokus nepovede, hodí ji tak prudce, až skončí zapadlá v křesle. Po chvíli hrabání se může hodit konečně znovu. Chvíle napětí, kdy se kostka kutálí, kutálí… šest. Několik úlevných vydechnutí. Niall se začervená. Ne že by mu to vadilo, to ne, jen… je to svým způsobem zvláštní.

Ale přemýšlí až moc, jak zjistí v momentě, kdy se na něj nalepí Louis. Nechce ztrácet čas, přimáčkne blonďáka do křesla a vrhne se na jeho rty. Jeho ruce se automaticky vrhnou na oblečení, když se tričko ocitne na zemi, Harry za ním něco popuzeně zabručí. Ale jeho přítel ho neslyší. Na rozdíl od Zayna, který si kudrnáče k sobě přitáhne a vytáhne do druhého křesla. Pošle mu vzdušnou pusinku, a pak mu začne sundávat jeden kousek oblečení po druhém, zatímco o to jeho se automaticky postará Liam.

Harryho veškerá žárlivost přejde v momentě, kdy se Zayn rozhodne okupovat jeho rty a jen tak mimochodem rukou zajede k jeho penisu. Liam je na okamžik navíc – dokud se to pro jednou nerozhodne vzít do svých rukou. Nebo spíše úst, když se položí na zem, roztáhne svému příteli nohy a pohltí špičku jeho penisu. Cucá ho jako nějaké lízátko a užívá si, jak na to jeho přítel reaguje. Jak se snaží přemáhat, aby se nepoložil níž a nezačal přirážet do těch lákavých úst.

Ir je mezitím v péči Louise. Naprosto nahý, nohy přehozené přes opěrky a rty modroočka přilepené na krku. Ruce mu drží někde nad hlavou a znemožňujeme mu jakýkoliv pokus o dotknutí se vlastního těla. A Niall je čím dál tím více vzrušený, ale nemůže s tím nic udělat. Vrhne rychlý pohled na kudrnáče v křesle, ale ten tam už není. Zayn ho sundá a přemístí na zem, na chvíli zmizí z dohledu blonďáka. Ten pak za sebou uslechne vzdychy a otočí hlavu. Zayn to vymyslel dobře, přinutil Harryho si lehnout na záda a sklonil se k jeho údu, zatímco Liam ukořistil kudrnáčova ústa. Niall se nemůže koukat dlouho, protože Louis mu s úšklebkem pootočí hlavu zpátky a divoce políbí. Jeho ruka mezitím sjede do rozkroku, uchopí jeho erekci a začne ji třít.

Blonďák vzdychne do jeho úst. Chtěl se dívat, ale tohle je mnohem, mnohem lepší. Už se blíží k vrcholu, už jen kousek, když Louis přestane. Niall na něj vrhne vražedný pohled, o kterém ani netušil, že je ho schopen, ale vzápětí je přetočen na břicho. Trochu nešikovně, na okamžik jsou jeho nohy všude a obličej až moc zabořen do křesla, ale starší chlapec si ho zkoriguje. Vystrčený zadek, ruce, které mu chytl a přitiskl na záda. Hodil by se mu provaz. Nebo pouta. Ale jak moc dobře věděl, tak ty najde v krabici pod jeho a Harryho postelí. V prvním patře. A tam teď rozhodně nepoběží.

Jenže pak zjistí, že mu chybí ještě jedna věc. Pohledem zabloudí na stůl. Několik tácků s cukrovím. Perníčky. Štola. Ale tuba s lubrikantem maskovaná jako čokoládovou poleva nikde. Skutečně to čokoládovou příchuť mělo, to je pravda, ale i tak je lepší alespoň zakrýt ten nápis lubrikant. Na vánočně ozdobeném stole to vypadá blbě.

„Zayne, nemáš…?“ zkusí to a konečně se otočí. Na sucho polkne, když spatří Harryho, jak klečí a oslovený si ho právě připravuje. Na Louisův vkus možná až moc. Ale lubrikant má, a tak ho podá Liamovi. Ten si trochu povzdechne, jeho penis musí na chvilku opustit teplo kudrnáčkových úst. A také ten šikovný jazyk, který ho do této chvíle lízal jako nějaký nanuk. Čokoládový nanuk.

Louisovi přijde, že kde k němu až moc dlouho, že to zbytečně prodlužuje. Péro mu stojí jako stožár, ale to ho aktuálně moc netrápí. Šklebí se a modroočko moc dobře ví proč. A navzdory tomu, že jeho přítel je v tom poněkud nevinně, tak si je také jist tím, že mu to pěkně spočítá. K čertu s nevinností, každý potřebuje záminku pro užití bičíku.

Liam se zašklebí, ale po nekonečně dlouhé chvíle se tuba konečně ocitne u nejstaršího. Když se otočí, že se půjde zapojit zpátky ke klukům, Louis ho plácne přes zadek, až trochu polekaně poposkočí. Neměl si začínat, parchant.

Vrátí se k Niallovi. Snaží se být opatrný, u Harryho si na to téměř odvykl, tam jejich příprava sloužila většinou jen k prodloužení kudrnáčova utrpení. A k tomu, aby začal konečně prosit. Jenže blonďák je jiný případ, a i když to nebylo jeho poprvé (o to se ochotně postaral Liam), pořád to bylo takové… že jste si nějak nemohli dovolit ho prostě pořádně ujet. To byste tomu chudáčkovi udělat nemohli. A tak hezky opatrně, prst po prstu, dvakrát se ujistí, zda je vše ok, a až když je poslán do prdele s tím, že jestli nepohne, tak se nechá ojet někým jiným, do něj vnikne.

Nakloní se přitom, a zatímco líně přiráží, tak ho líbá na krku a ramenou a tu a tam vrhne pohled na ostatní. Niall se na ně dívá celou dobu a právě kvůli tomu přerývavě dýchá a má co dělat, aby se neudělal rovnou. Ten pohled, když Zayn pronikne do Harryho, pevně ho chytí za boky a přiráží šíleným tempem, zatímco Liam kudrnáče drží za vlasy a jeho penis je naprosto ztracen v ústech a krku. Blonďákův dávicí reflex se ozývá i za něj.

Už to nemůže vydržet, je toho na něj šíleně moc, ale až když zkusí zacloumat rukou, zjistí, že ji stále drží Louis. Ten se tlumeně zasměje do jeho vlasů, ale nepustí. Snad ještě stisk zesílí a přitáhne si ho více k sobě, donutí ho zaklonit hlavu a hladově políbí. Nechce, aby se udělal jako první, ale přeci jen mu trochu pomůže, přidá a užívá se toho, jak Niall ještě více vzdychá. I když už se nemůže dívat, jak ti tři tam dole šoustají. Za tohle Louisovi bičík stačit nebude, a tak se na seznamu ocitnou i pouta.

Harry, který o tom ani netuší, má mezitím co dělat, aby se mu nepodlomily ruce. Zayn je vražedný a ve spojení s Liamem… Cítí, jak se ti dva k sobě nakloní a někde nad jeho zády se začnou líbat. Ví, že už to dlouho nevydrží nikdo z nich. A Liam po chvíli téměř exploduje v jeho puse, až se kudrnáč začne dusit. Stisk jeho vlasů se povolí, snaží se mu pomoct, opatrně se k němu skloní a pohladí po tváři a počká, než to spolkne. Harry Styles vždycky polyká, to ví celá ta jejich banda moc dobře. Liam ho opatrně políbí a podrží ruce, zatímco Zayn nasadí ještě šílenější tempo, o kterém ani netušil, že je možné, a tělo nejmladšího z nich se třese.

V momentě, kdy se do něj udělá, už to nezvládne, kolena se podlomí a skončí na zemi. Zayn se k němu po chvíli přitulí a políbí ho. Už ho ale ani nenapadne sjet rukou – nebo ještě lépe pusou – k jeho penisu a taky mu pomoct. Jenže v momentě, kdy spatří, jak se Louis postaví na nohy a Niall vzrušeně dýchá, mu to dojde. Ti parchanti…

Louis ochotně blonďáka těch pár kroků přenese, jen tak náhodou ho hlavou položí hlavou u Harryho rozkroku. Ten vrhne na svého přítele vražedný pohled, a pak stále udržujíc oční kontakt, pohltí Niallův penis do úst. Druhé kouření za tento den, ale ani omylem ho kvůli tomu neodbude. Pohltí ho celého, cítí, jak blonďák překvapeně vydechl. A taky vidí modroočka, jak se na okamžik zamračí. No, kudrnáč to nevymyslel, tentokrát je v tom zcela nevinně.

Niall jim to zkazí, i když se snaží, ale na rozdíl od něj samotného se v jeho ústech Harry neudělá. Ono mu to kouření nějak nejde, ale vezmeme-li v úvahu kudrnáčkův talent, nelze se čemu divit. Zmůže se jen na vzdechy, občas nedopatřením olízne špičku. Ale víc nezvládne. A tak tam nakonec skončí Harry sám, penis bolestně vzrušený a všechny propaluje vražedným pohledem. To se jako má udělat sám?

Zachrání ho Louis. Protože Zayn s Liamem se posadí do křesla a začnou se líbat, jen tak něžně a milenecky. A Niall je stále tak trochu mimo. Harryho nejprve políbí, ale dočká se jen podrážděné zavrčení. Šíleně miluje, když kudrnáč vytahuje drápky. Ale nechce ho trápit, na to bude míst dost času později a v soukromí. Sjede rukou mezi jejich těla a uchopí jeho penis. Jen několik rychlých pohybů, víc není potřeba.

Harry výlevně vydechne. „Panebože, tohle mě jednou zabije,“ postěžuje si nahlas. 

„Jakoby se ti to nelíbilo,“ ušklíbne se Louis a políbí ho. 

„Hej, já jsem tu taky,“ postěžuje si Niall, protože ani Zayn s Liamem se mu nevěnují, leží ve společném objetí a ocucávají se jako dva puberťáci. 

„Tak sem pojď, ty skřete,“ přitáhne ho se smíchem Louis k nim a vlepí mu taky jednu pusinku na nos.

6 komentářů:

  1. "Harry Styles vždycky polyká, to ví celá ta jejich banda moc dobře."
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Víš, že je to šílený oddych od těch tvých depresoidních povídek?
    Btw...
    co je sakra štula? nebo štola či co to...
    To je boží dárek k Vánocům!
    jo a máš krásnou úvodku. ^_^

    OdpovědětVymazat
  2. Štola je, milá Nits, něco jako štrůdl. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No.
    Takže.
    Elízko.
    Dlužíš mi dopis, ale to je teď jedno.
    Jsou Vánoce, jéé.
    A já ti píšu komentář.
    To chce ohňostroj.
    Ta povídka je skvělá, celou dobu jsem se u ní smála, jak praštěná. A jak řekla Nits, je to moc pěkná oddechovka. A na tu povídku jsem se šíleně těšila, pamatuješ?
    Čau, jdu se zahrabat.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, tak tohle se mi moc líbí, miluju Zianourry a jelikož se vyskytují málo, tahle mi udělala velkou radost! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podívej se sem jestli neznáš: http://kayleigh.blog.cz/rubrika/moments
      tam zianourry je.

      Vymazat
  5. Smála jsem se celou povídku jako ehh... debílek. Dokonalé.

    OdpovědětVymazat

Pokud nemáte účet google, lze využít možnosti anonymní, a pak se - budete-li chtít - podepsat do komentáře, či variantu "Název/adresa URL", kam zadáte svou stránku (pokud nemáte, klidně tam šoupněte tetičku wiki) a své jméno. :) Za komentáře a názory budu neuvěřitelně vděčná, děkuji moc! :))