sobota 4. ledna 2014

I sny jednou skončí

Omlouvám se.
Tento blog končí. Napořád. Stejně jako Elizabeth, která mi přerostla přes hlavu a co hůř, vzala to nejcennější, co jsem měla. Nebo si to alespoň myslela.
 Omlouvám se, že žádnou povídku už nedokončím. Pokud budu ještě někdy psát, tak pod jinou přezdívkou a někde úplně jinde.
Mám vás ráda, jen... bolí to. Moc. Chci začít znovu. Zkusit to. Dělat věci, se kterými jsem měla začít dávno. Zkusit zapomenout.

Víte, není tu žádné "Always", to měl jen Severus. A já prostě jen dlouho snila a teď se musela probudit. I když to bolí, i když si za to možná i můžu sama. A přitom budu ráda, pokud do své dospělosti neudělám nějakou blbost. Ale kdo ví...

11 komentářů:

  1. To ne,vždyť jsi tak skvělá spisovatelka. :( Píšeš nejlíp ze všech blogerek co znám. Tak snad ještě budeš psát i když na jiném blogu,chápu že si musíš odpočinout a že ti všechno přerůstá přes hlavu. Ale je to takové nečekané... Tak hodně štěstí do budoucna. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bude ťa škoda, si jedna z najtalentovanejších autoriek, ktorej tvorbu som mala časť čítať, a preto ma veľmi mrzí, že nedostanú dokončenia. Ala chápem, že máš na to svoje osobné dôvody. Skladám pred tvojím talentom klobúk, si tak mladá a tak neuveriteľne píšeš. Už teraz si niečo dokázala, pretože v tvojich poviedkach je vidno ako nesmierne inteligentná si, aký máš veľký rozhľad, ako nadane vieš pracovať s neľahkými témami a všetkými informáciami. Dúfam, že sa ešte niekde s tvojou tvorbou stretnem. To všetko ti píše človek, ktorý je od teba o dosť straší, stále nič nedokázal a akurát z toho chytá depresie :D Prajem ti teda veľa šťastia v živote, a veľa splnených snov a prianí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to naozaj škoda. Tvoje poviedky sa mi strašne páčili :(
    Mohla by si dokonačiť aspoň Kruvalskú princeznu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jedine čo ti na to môžem povedať je že ťa chápem.
    Sny odchádzaju a prichádzaju nové.
    Ako autorka si úžasna. Vďaka svojim príbehom si nám ako čitateľom dovolila nazrieť do tvojho sveta fantazyii. Za to ti ja veľmi ďakujem. Neprestávaj písať pretože to čo ty dokážeš spraviť s obyčajnými slovami je niečo dokonalé. Raz budeš slávna spisovateľka .

    Forever your fan:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je taková škoda, že končíš! :( Ale chápu, že nám občas všechno padá na hlavu. Jak se říká, naděje je pěkná věc. Ale stejně ti sem musím napsat dva krásné citáty: Per aspera ad astra - přes překážky ke hvězdám....snad své překážky zdoláš a dostaneš se k těm vytouženým hvězdám, protože když se člověk probudí ze sna, je realita ještě horší a děsivější než na jakou jsme byli zvyklí. Sed dum spiro, spero - dokud dýchám, doufám....já budu moc doufat, že jednou povídku Kruvalská princezna dokončíš! :)

    OdpovědětVymazat
  6. S úžasem tady najednou čtu tvoje rozhodnutí skončit....podle povídek mi přijdeš rozumná a vyspělá, nevím, co za tímto krokem stojí...ale myslím, že talent by se neměl zahazovat.....přeji ti, aby tě v životě potkalo spousta dobrých věcí ......píšeš. že doufáš, že do dospělosti neuděláš hloupost, tak to se neboj, protože hloupostí se naděláš za celý život...omlouvám, že pokud ti můj komentář připadá možná jako: "co mi to tady vykládá, rozumbrada", ale jsem trochu staršího data výroby než ty a mám toho dost za sebou, což neznamená, že jsem snědla všechnu moudrost světa a všechno vím nejlíp, každý trpíme pochybnostmi o sobě a o tom co děláme a jak to děláme - celý život - pokud o sobě pochybuješ, je to vlastně dobře, je to důkaz toho, že chceš na sobě pracovat....Tvá první povinnost je udělat šťastným sebe. A jsi-li šťastný,, učiníš šťastnými i druhé - Ludwig Feuerbach. A ty jsi nás činíš šťastnými i nešťastnými skrze své povídky....díky ti za to!!!
    mischa

    OdpovědětVymazat
  7. prosím nekonči, potřebuju tvé povídkyy, hlavně teda princeznu :(

    OdpovědětVymazat
  8. Nebudu tě přemlouvat, abys psala dál. Nemám to ve zvyku, ale jenom chci, abys věděla, že mi (a nejenom mně) budou tvoje povídky chybět. Psala jsi fakt úžasně, tvoje ffs byly jedny z nejlepších, jaké jsem četla, originální, nápadité, úžasné.
    Pokud se teda ještě vrátíš k psaní (a já doufám, že ano), tak tě snad najdu, protože by byla škoda, kdyby ne! :)
    Ale přece jenom.. nechceš si to ještě rozmyslet? Abys třeba potom nelitovala, že jsi toho nechala...

    OdpovědětVymazat
  9. Je to škoda. Kruvalskou princeznu jsem měla moc ráda, ale respektuji tvé rozhodnutí, i když z něj nemám radost. Judys

    OdpovědětVymazat
  10. Snažila jsem se z článku pochopit, proč a kvůli komu to vlastně děláš, ale nemá smysl se v tom šťourat. Někdy prostě musíme udělat něco takového a já jen doufám, že v tom, o co se nyní snažíš, se ti bude dařit a že bude ráda vzpomínat na časy s povídkami, které byly skutečně úžasné a budou mi k přečtení chybět :)

    OdpovědětVymazat

Pokud nemáte účet google, lze využít možnosti anonymní, a pak se - budete-li chtít - podepsat do komentáře, či variantu "Název/adresa URL", kam zadáte svou stránku (pokud nemáte, klidně tam šoupněte tetičku wiki) a své jméno. :) Za komentáře a názory budu neuvěřitelně vděčná, děkuji moc! :))